Categorii produse

Cliophar 600 SL (UPL)


Erbicid sistemic postemergent utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate

Substanţa activă: 600 g/1 clopiralid
Formulare: SL (concentrat solubil)

 

• Eficacitate excelentă în combaterea pălămidei și alte buruieni din familia Compositae

CLIOPHAR 600 SL combate pălămida din cultura de sfeclă de zahăr

• Acțiunea sistemică asigură o eficacitate excelentă la nivelul sistemului radicular

CLIOPHAR 600 SL acționează în condiții de perfectă selectivitate față de cultură

• Asigură un control eficient al buruienilor greu de combătut

• Excelentă compatibilitate în amestecuri

PRODUCATOR

DOCUMENTE UTILE

Fisa de securitate

Omologare / Aviz BIO

Eticheta


MOD DE ACTIUNE

CLIOPHAR este un erbicid sistemic post-emergent, pe bază de clopiralid utilizat în combaterea buruienilor dicotiledonate.

Este absorbit prin intermediul frunzelor și rădăcinilor, se translochează apoi către rădăcini și rizomi la meristemele de creștere. Determină creșteri anormale ale buruienilor, se întrerupe creșterea și în final moartea acestora.

MOD DE UTILIZARE

Erbicidul se va aplica când buruienile sunt în faza de rozetă până la 4 – max. 6 frunze, sau la Cirsium până la max. 10 cm. Buruienile trebuie să fie în faza de creștere activă și să nu fie în stare de stres cauzat de secetă, iar cultura similar să nu fie sub stres cauzat de frig, secetă, deficiențe de nutriție, daune datorate dăunatorilor. Volumul de apă utilizat este corespuntiitor fiecarei culturi.

Are eficacitate asupra buruienilor mai greu de combătut, cum ar fi pălămidă (Cirsium arvense), romaniță de câmp (Anthemis spp.), susai (Sonchus spp.), spălăcioasă (Senecio vulgaris), mușetel (Matricaria spp.), crizantemă sălbatică (Crisanthemum spp.), hrișcă, troscotul, sălcuță (Po/ygonum spp.), știr (Amaranthus spp.), Cornuți (Xanthium spp.), Zârnă (Solanum nigrum), Spanac sălbatic (Chenopodium spp.) buruieni din familia Astraceae, Fabaceae, Solanaceae și Polygonaceae.

Conditii de stocare

Produsul se depozitează în ambalajul original, sigilat, în încăperi uscate, destinate în exclusivitate pentru pesticide, separat de produse alimentare, băuturi, țigări, furaje. Produsul se va feri de căldură și de acțiunea directă a razelor solare. Temperatura de depozitare 5-30°C.

Înainte de utilizarea produsului cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj !