Categorii produse

Amistar Gold (SYNGENTA)


Fungicid cu acțiune sistemică, ce oferă un control eficient asupra unui spectru larg de agenți patogeni în culturile de floarea-soarelui, rapiță și sfeclă de zahăr.

Substanţa activă: Fosetil de aluminiu 800 g/kg
Formulare: WG (granule dispersabile în apa)

PRODUCATOR

DOCUMENTE UTILE

Fisa de securitate

Eticheta

Omologare / Aviz BIO


MOD DE ACTIUNE

Combinația dintre tehnologia Amistar și difenoconazol conferă produsului proprietăți preventive și curative cu eficacitate ridicată. Efectul de înverzire oferit de tehnologia Amistar contribuie la o bună creștere vegetativă a plantelor, contribuind la obținerea de producții ridicate.

Amistar Gold se prezintă sub formă de suspensie fină, omogenă, mobilă, cu tendinţă de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen, de culoare crem până la galben şi cu miros dulce.

MOD DE UTILIZARE

CulturaAgentul de daunareDozaNumarul maxim de aplicariTimp de pauza pana la recoltare
Floarea soareluiPutregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum)1l/ha2, intervalul dintre tratamente fiind de 21 de zile60 zile
Rapita de primavaraPutregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum)1l/ha1 tratament
Rapita de toamnaPutregaiul alb, Putregaiul negru1l/ha2 tratamente, unul toamna, celalalt primavara
Sfecla de zaharCercosporioza, patarea frunzelor, rugina sfeclei1l/ha1 tratament35 zile

Volum de apa

Floarea soarelui: 200-600 l/ha
Rapiță de toamnă, rapiță de primăvară, sfeclă de zahăr: 200-400 l/ha

Compatibilitate

AMISTAR GOLD este compatibil cu foarte multe produse de protecţia plantelor şi îngrăşăminte uzuale. Pentru o folosire corectă a produsului, înainte de amestecarea AMISTAR GOLD cu orice alt produs de protecţia plantelor sau îngrăşământ, trebuie să consultaţi tabelele cu compatibilităţi şi să efectuaţi un test pe cultura respectivă.

Conditii de stocare

Produsul se depozitează în ambalajul original, sigilat, în încăperi uscate, destinate în exclusivitate pentru pesticide, separat de produse alimentare, băuturi, țigări, furaje. Produsul se va feri de căldură și de acțiunea directă a razelor solare. Temperatura de depozitare 0-30°C.

Înainte de utilizarea produsului cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj !